БРЕНДОВИ

Рангот на нашите брендови варира од производи за широка потрошувачка; прехрамбени производи, козметички производи и декоративна козметика. Нашата приказна потекнува од самата наша потреба некои брендови кои сме ги користеле и ни биле драги надвор на границите на нашата држава од нашата визија и мисија да на нашите клиенти им обезбедиме избор составен од врвно квалитетни производи и брендови со што би ги задоволиле нивните потреби и истенчени вкусови.

0 +
Брендови
0 +
Различни производи

Balconi

Синоним за италијански квалитет на слатки, торти и десерти кои потекнуваат од оригинални италијански рецепти од Милано уште … (Прочитај повеќе)

www.balconidolciaria.com

Mautner

Приказната на Mautner Markhof започнува уште од 1841 година кога Игназ Маутнер Риттер вон Маркхоф по потекло од… (Прочитај повеќе)

www.mautner.at

Develey

Основана како фабрика за сенф во Минхен во 1845 година, сопственикот Јохан Конрад Девели создава вистинска сензација: тргнувајќи со ентузијазмот да експериментира, тој … (Прочитај повеќе)

www.develey.de

Tabasco

Tabasco е број 1 бренд и тоа на глобално ниво. Лутиот сос кој е препознатлив насекаде. Препознатлив по својот уникатен, квалитетен и … (Прочитајте повеќе)

www.tabasco.com

Wet n Wild Beauty

Број 1 американскиот бренд кој ни доаѓа директно од Лос Анџелес! Број 1 по квалитет, пристапни цени и…(Прочитај повеќе)

www.wetnwildbeauty.com

Mokate

Mokate е полска компанија која произведува кафе. Мокате е една од ретките полски компании кои успеале да ја одржаат…(Прочитај повеќе)

www.mokate.com

Fitogal

Фитогал е козметичка линија за нега на кожа која потекнува од фабриката ДЦП Хемигал од Лесковац, Србија. Производната програма со… (Прочитајте повеќе)

www.dcp-hemigal.rs

Diplona

Диплона линиите за професионална нега на коса се моќни производи кои се наменети за жени и мажи кои преферираат висок квалитет по разумни цени… (Прочитај повеќе)

www.diplona.de

Loyd

Производството на чај бара знаење, искуство и пред сè трпение. Чајот е уникатна материја и постојат илјадници видови чај и вкусот…(Прочитајте повеќе)

www.loydtea.com/

Melitta

Melitta брендот за кафе потекнува од Германија и е компанија со долга историја и традиција. Името го добива по првата жена која го измислила филтерот… (Прочитај повеќе)

www.melitta.de

Gold

Lomax Company д.о.о е основана во 2001 година како компанија која е дистрибутер на светско познато мултинационални компании како…(Прочитај повеќе)

www.lomax-company.com

W7

W7 е модерен и тренди бренд за декоративна козметика! Шминка која потекнува и ни доаѓа директно од Велика Британија…(Прочитај повеќе)

www.w7.com