ЗА НАС

Pure Life Cosmetics е компанија која се занимава со дистрибуција на еминентни и врвно квалитетни  брендови и производи од областа на прехраната, козметиката и препарати за домаќинство.

Основана во 2004 година со цел на нашиот пазар да се носат квалитетни и светско познати брендови кои не се присутни и застапени на територијата на нашата држава. Со постојана анализа на преференциите и вкусовите на нашите граѓани НИЕ како компанија имаме за цел да ги задоволиме потребите на нашите купувачи и да го покриеме секој аспект до истенченост на вкусовите. Константната ангажираност и труд на нашиот тим со ставање акцент на иновативност, анализи на пазарот за утврдување и носење на брендови ја потврдуваат нашата посветеност за постојано дистрибуирање и зaстапување на квалитетни брендови на нашиот пазар.

 

 • 2004Основање

  Се основа компанијата PureLife Cosmetics како Друштво со ограничена одговорност - едно лице.

 • 2005Mokate

  Стануваме официјален застапник на брендот Mokate за македонскиот пазар.

 • 2006Нов бренд

  За македонските потрошувачи го носиме италијанскиот бренд Balconi.

 • 2008Нов магацин

  Со цел зголемување на просторноста инвестиравме во нов магацин од 1.500 метри квадратни.

 • 2018Некој настан

  Опис на тој некој настан

 • 2019Некој настан

  Опис на тој некој настан

 • 2020Некој настан

  Опис на тој некој настан

Нашата визија и цел е да бидеме постојан лидер на пазарот преку постојана дистрибуција и
застапеност на светско познати, квалитетни и еминентни брендови. Да го овозможиме правото на избор на секој купувач. Задоволството и насмевките на нашите купувачи кога го добиваат производот и брендот кој го посакуваат е нашата постојана цел, визија и идеја која нè води.

Мисијата на Pure Life cosmetics уште од своите почетоци во 2004 е да носи брендови кои не се
застапени на територијата на нашата држава. Одржувањето на постојана застапеност и разновидност од брендови нуди можности и опции на нашиот пазар за секој купувач граѓанин и со тоа го гарантира и овозможува правото на избор.

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Една од вредностите на Pure Life cosmetics е постојаното залагање за одржливост на нашата средина. Тргнувајќи од чекорите како користење искористена хартија и нејзина повторна употреба секој од нашите вработени го дава својот допринес за здрава и чиста средина.

Постојаното почитување на правилата за етичко однесување на работното место е само дел од
нашите круцијални вредности.

Pure Life cosmetics исто така постојано ги следи и имплементира сите трендови на светско ниво и сите трендови и правила кои ги поставува Европската Унија бидејќи и како компанија за стреми за внесување на европските вредности.

Брендови

Рангот на нашите брендови варира од производи за широка потрошувачка; прехрамбени производи, козметички производи и декоративна козметика. Нашата приказна потекнува од самата наша потреба некои брендови кои сме ги користеле и ни биле драги надвор на границите на нашата држава од нашата визија и мисија да на нашите клиенти им обезбедиме избор составен од врвно квалитетни производи и брендови со што би ги задоволиле нивните потреби и истенчени вкусови.

Контактирајте нѐ

 • Ул. Владимир Полежановски бр. 30, Скопје, Македонија
 • info@purelife.com.mk
 • +389 (0)2 240 0793