Wet’n’Wild

Број 1 американскиот бренд кој ни доаѓа директно од Лос Анџелес! Број 1 по квалитет, пристапни цени и вредности. Уште од 1979 година Wet’n’Wild ги нуди на пазарот своите производи за убавина и декоративна козметика кои се обожавани од стана на нивните корисници.

Wet’n’Wild бил и отсекогаш ќе биде cruelty free; без тестирања врз животни и со огромен придонес во борбата против тестирања врз животни и нивно искористување за лабораториски испитувања. Освен тоа се безбедни за вашето здравје, а тоа го докажуваат со студијата во која се тестирани преку 400 кармини. Во таа студија кармините од Wet’n’Wild достигнуваат до врвот како една од најбезбедните за вашето здравје производи за декоративна козметика.

Wet’n’Wild постојано помага на милиони и милиони од своите корисници да се чувствуваат прекрасно во своја кожа, да изгледаат убаво и тоа по разумни цени.