W7

W7 е модерен и тренди бренд за декоративна козметика! Шминка која потекнува и ни доаѓа директно од Велика Британија. Бренд кој е cruelty free, а тоа значи дека преку целиот процес на изработка не се вршат никакви тестирања врз животни.

Основана во 2002 година од двајца млади ентузијасти со цел да воведат на пазарот квалитетна декоративна козметика со цени достапни за сите!

Карактеристиките кои ја опишуваат се врвен квалитет и разумни цени. Совршени за секоја модерна тинејџерка, девојка и жена која сака постојано да биде во чекор со најновите трендови.

Почнувајќи од 2015, три пари по ред ја добиваат наградата Pure Beauty Awards.