ЗА НАС

УМЕТНОСТ
НА ДИСТРИБУЦИЈАТА

Pure Life Cosmetics е компанија која се занимава со дистрибуција на еминентни и врвно квалитетни брендови и производи од областа на прехраната, козметиката и препарати за домаќинство..

Основана во 2004 година со цел на нашиот пазар да се носат квалитетни и светско познати брендови кои не се присутни и застапени на територијата на нашата држава. Со постојана анализа на преференциите и вкусовите на нашите граѓани НИЕ како компанија имаме за цел да ги задоволиме потребите на нашите купувачи и да го покриеме секој аспект до истенченост на вкусовите.


15
ГОДИНИ ИСКУСТВО

Повеќе од 15 години подобрување. Повеќе од 15 години се стремиме кон врвот.

20
БРЕНДОВИ

Повеќе од 20 брендови од Германија, Италија, Австрија, Србија...

150
РАЗЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Со докажан квалитет од еминентни производители

20
ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Тим составен од професионалци од повеќе сфери.


ДЕЛ ОД НАШИТЕ

БРЕНДОВИ

BALCONI

Синоним за италијански квалитет на слатки, торти и десерти кои потекнуваат од оригинални италијански рецепти од Милано уште …

W7

W7 е модерен и тренди бренд за декоративна козметика! Шминка која потекнува и ни доаѓа директно од Велика Британија…

MELITTA

Melitta брендот за кафе потекнува од Германија и е компанија со долга историја и традиција. Името го добива по првата жена која го измислила филтерот…

GOLD

Lomax Company д.о.о е основана во 2001 година како компанија која е дистрибутер на светско познато мултинационални компании како…