КАРИЕРА

ТУКА ЗА СЕКОЈ ОД ВАС!

Нашите вработени се носителот на успех. Оттука и големото внимание кое се посветува на нивниот развој како и на селекцијата на нови, квалитетни и секако, амбициозни вработени. Тука сме за секој од вас. Спремни заедно да ја развиваме Вашата кариера, а напредувајќи заедно, да ги исполнуваме целите на PureLifeCosmetics, но и вашите индивидуални. Тука, синергијата е клучот за заеднички успех.

"Работата во Pure Life cosmetics на позицијата маркетинг е работа која ми носи постојана секојдневна сатисфакција. Не само што го работам тоа што сум го студирала и за што сум била отсекогаш страствена и полна со ентузијазам, туку и самата работна атмосфера ме исполнува професионално, но и индивидуално. Постојаниот предизвик со нови проекти, имплементирањето на маркетинг стратегиите, креативното размислување и изнаоѓање решенија за различни проблеми се само дел од аспектите. Постојаното учење нови работи, напредокот, усовршувањето и инвестирањето во секој од вработените се императив тука. Надоврзувајќи се на ова доаѓа и пријатната работна атмосфера кои ја дефинираат Pure Life cosmetics како компанија како една од светско ориентираните компании кои се залагаат секојдневно за одлични бизнис резултати, а истовремено ставајќи ја благосостојбата на своите вработени на приоритетно ниво"
Мариа Петреска
Маркетинг

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

Во моментов нема отворено работна позиција

Во моментов нема отворено работна позиција.

Во моментов нема отворено работна позиција

Во моментов нема отворено работна позиција.

ТУКА за секој од вас!

Испратете го вашето CV на следниот e-mail. Ние ќе ве контактираме кога ќе имаме идеална работна позиција за Вас.