Покрај нашите добропознати брендови за широка намена, во нашето портфолио располагаме и со производи наменети за угостителскиот сектор. Наши носечки брендови во овој сегмент се шпанскиот Zummo и германскиот Melitta Professional. 
20+
Брендови
150+
Различни производи

Zummo

Од еден од најубавите шпански градови доаѓа еден од најдобрите брендови за џусери. Свежината на овошјето преточена во часа полна природа...

Melitta Professional

Само за професионалци! Melitta Professional нуди специјализирани кафемати кои во целост го зачувуваат автентичниот вкус на Melitta кафето...

Europastry

Europastry - најдобрите пријатели на пекарите ги донесовме во Македонија. Едноставно е! Дозволете да ви покажеме зошто е тоа така.

Bindi

Го носиме вкусот на Италија во вашиот ресторан! Традицијата и умешноста на италијанските мајстори спакувани во широкиот асортиман на Bindi производи.