Diplona

Диплона линиите за професионална нега на коса се моќни производи кои се наменети за жени и мажи кои преферираат висок квалитет по разумни цени. Нивната моќ се состои во нудењето интензивна нега и врвен квалитет на косата преку содржината од богати нутриенти и витамини.

Диплона е бренд кој припаѓа на Mann & Schröder GmbH и потекнува од Германија. Германскиот квалитет е присутен во секој Диплона производ и тоа ги вметнува Диплона производите за третман на коса на самиот врв според сите критериуми за квалитет.

Диплона се залага за врвен квалитет кој нема да биде токсичен и исто така постојано ги имплементира залагањата за одговорност спрема околината и животната средина.

Сите Диплона продукти за нега на коса се произведени во Германија, гарантираат висок квалитет, а освен во Европа се застапени насекаде низ светот посебно на Блискиот и Среден Исток како и во Азија.