Balconi

Синоним за италијански квалитет на слатки, торти и десерти кои потекнуваат од оригинални италијански рецепти од Милано уште од 1953 година.

Доколку сте љубопитни за составот на Balconi производите горди сме да ви кажеме дека не содржат никакви хидрогенизирани масла или вештачки бои. Сите состојки се најпретпазливо одбирани со цел да се загарантира здравјето и благосостојбата на нашите купувач.

Во асортиманот на Balconi се содржат најразлични и превкусни колачи, слатки ужинки за деца, десерти и торти.

Наскоро ја отвараат својата нова фабрика која ќе функционира на себе-одржливост. Ќе го поддржува сочувувањето на околината, природата и животната средина; способна сама да си ја произведува сопствената електрична енергија и системот на вода за затоплување и ладење.

Ги задоволува сите барања со покриеност на сите сертификати: BRC, IFS, ISO 9001:2015, Kosher, UTZ-MB, RSPO-MB, а исто така делуваат со повеќе од 3000 проверки годишно на материјалите кои ги употребуваат.