A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

PureLife Cosmetics

Најнови вести

Мај 6, 2011 - Мај 8, 2011

Бебе Саем - Сала Борис Трајковски, Скопје, Р.Макдонија

Октомври 1, 2010 - Октомври 3, 2010

Детски саем - Арена, Загреб, Хрватска

Април 23, 2010 - Април 25, 2010

Бебе Саем - Скопски Саем, Скопје, Р.Македонија

Мудрост

"На сите мали девојчиња треба да им се каже дека се убави, иако некои не се."

- Мерлин Монро

Jaguar (Јагуар)

Брендот Јагуар е лансиран во 1986година и од тогаш потрошувачите се свесни за неговото постоење. Со цел да се задоволи побарувачката на пазарот тој постојано еволуира.
Брендот Јагуар постојано се модернизира со цел да се оддржи како луксузен и престижен бренд.

Логото, изгледот и бојата на логото се основните елементи на Јагуар Корпорацијата кои се создадени со цел да го претстават на вистински начин брендот Јагуар.

Погледнете ги следниве производи:

- Парфеми
- Тоалетна Вода
- Сетови