A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

PureLife Cosmetics

Најнови вести

Мај 6, 2011 - Мај 8, 2011

Бебе Саем - Сала Борис Трајковски, Скопје, Р.Макдонија

Октомври 1, 2010 - Октомври 3, 2010

Детски саем - Арена, Загреб, Хрватска

Април 23, 2010 - Април 25, 2010

Бебе Саем - Скопски Саем, Скопје, Р.Македонија

Мудрост

"Жената може да чува една тајна - тајната за нејзините години."

- Волтер

Laura Vandini (Лаура Вандини)

Колекцијата за нега на тело е наменета за жени.

Вистинско уживање – Дадете и на вашата кожа вистински луксуз и нега.
Убавина – Лаура Вандини е колекција наменета за жени што знаат што сакаат. Луксузните состојќи од кои се составени производите ја прават кожата исклучително мека и нежна.

http://www.mann-schroeder.de

Погледнете ги следниве производи:

- Лаура Вандини-Свила (нежен допир на телото)
- Лаура Вандини-Бисер (сјајно тело)
- Лаура Вандини-Кашмир (нега на тело)