A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

PureLife Cosmetics

Најнови вести

Мај 6, 2011 - Мај 8, 2011

Бебе Саем - Сала Борис Трајковски, Скопје, Р.Макдонија

Октомври 1, 2010 - Октомври 3, 2010

Детски саем - Арена, Загреб, Хрватска

Април 23, 2010 - Април 25, 2010

Бебе Саем - Скопски Саем, Скопје, Р.Македонија

Мудрост

"Понекогаш луѓето се прекрасни. Не во својот изглед. Не во тоа што ќе го кажат. Само во тоа што тие се."

- Маркус Зусак

Назад кон брендот

Хидроген

  • Бонес хидроген 12%

    Хидрогенот има лесна и едноставна употреба. Се меша бојата за коса со хидрогенот, се остава да стои извесно и потоа косата се мие. При употреба мора да се користат заштитни ... повеќе

  • Бонес хидроген 9%

    Хидрогенот има лесна и едноставна употреба. Се меша бојата за коса со хидрогенот, се остава да стои извесно и потоа косата се мие. При употреба мора да се користат заштитни ... повеќе

  • Бонес хидроген 6%

    Хидрогенот има лесна и едноставна употреба. Се меша бојата за коса со хидрогенот, се остава да стои извесно и потоа косата се мие. При употреба мора да се користат заштитни ... повеќе